Privacy Policy 2019-05-14T11:48:05+01:00

English

PRIVACY STATEMENT

The Partner Sales B.V.

Why this privacy statement?

We process your personal data for our services. We attach great importance to your privacy and we will treat this personal information confidentially and with due care. Personal data is processed in accordance with the legal provisions such as the Personal Data Protection Act, and the General Data Protection Regulation, as of 25 May 2018. In this privacy statement we would like to inform you further about this.

Applicability of privacy statement

This privacy statement provides information about the processing of personal data by or on behalf of The Parter Sales B.V. and only applies to the use of personal data of its customers and website visitors.

This privacy statement does not apply to third-party websites, such as websites or apps to which The Partner Sales B.V. refers to on its website and in its mailings. The Partner Sales B.V. advises to consult the privacy policy of these third parties on the relevant websites.

Identity The Partner Sales B.V.

The Partner Sales B.V. is responsible within the meaning of the Personal Data Protection Act and – with effect from 25 May 2018 – the General Data Protection Regulation. This privacy statement provides information about the collection and processing of personal data by or on behalf of The Partner Sales B.V.

The Partner Sales B.V. is registered with the Chamber of Commerce under number 70878153. The Partner Sales B.V. is based and has its office in (1101GH) Amsterdam at Keienbergweg 100 and can be reached via the e-mail address info@thepartnersales.com.

In which way do we collect personal data?

The Partner Sales B.V. can receive information from you in the following ways:
• Directly from you: for example by entering into an agreement with us, if you contact us by e-mail, telephone or in writing, or by subscribing to our newsletter.
• Via our own website: for the exercise, improvement and registration of our services, among other things, we collect various data via our website, including through the use of cookies.
• Via third parties: we can use the services of third parties. These third parties then act on behalf of The Partner Sales B.V. on. This privacy statement also applies to the data collected through these third parties, when acting as a processor for The Partner Sales B.V. performance. We are not responsible for the collection of information not commissioned by The Partner Sales B.V. takes place. We refer you in this regard to the privacy policy of these third parties.

What personal information do we collect?

The Partner Sales B.V. can process personal data about you, because you use the services of The Partner Sales B.V., and / or because you yourself fill in a contact form on the website to The Partner Sales B.V. provided. The Partner Sales B.V. can process the following personal data:

  • Contact and account details – such as name, address, telephone number, e-mail address and login details provided by you.
  • Payment and invoice details – if you enter into an agreement with us, we need your bank details for financial settlement.
  • Website data – such as IP address, traffic and location data and information about the use of our website (s).

For what purposes do we collect your personal data?

The Partner Sales B.V. uses obtained personal data in the first instance for the implementation of the agreement that we conclude with the customer in the context of Consultancy and for internal administration. More specifically, we ask you to share your personal data with us for the following purposes:

  • For entering into, maintaining and improving the contractual relationship with its (potential) customers, or for improving services and products.
  • For applying and implementing legal obligations.

The Partner Sales B.V. can send newsletters by e-mail. If you no longer wish to receive a newsletter, you can use the unsubscribe link at the bottom of the newsletter.

Personal data is not used for purposes other than those described above.

With whom do we share your personal data?

The Partner Sales B.V. can share your personal data with to The Partner Sales B.V. affiliated companies, its clients, subcontractors (such as processors) that provide services or perform assignments on our behalf, suppliers, government agencies and other business relationships.

The Partner Sales B.V. may be required to provide your data due to a on The Partner Sales B.V. legal obligation and / or in response to requests from authorities.

The Partner Sales B.V. has taken the necessary organizational and contractual measures to ensure that the personal data is processed and protected in accordance with European and Dutch legislation.

Which cookies do we place?
Our website uses cookies, which store technical information. Cookies are small information files that a website leaves on your device, with which your activities within our website are tracked. For example:
• the IP address of the visitor;
• the date and time of the visit;
• the URL of the referring site (the site from which the visitor comes);
• the pages visited on our website;
• information about the browser used (type and version, operating system, etc.).

Technical information and cookies are used by us to facilitate your visit to the website and to optimize the performance and user experience of the website. Cookies can be used by The Partner Sales B.V. are placed themselves as by other parties with whom The Partner Sales B.V. cooperates. Below you will find an overview of the types of cookies that are placed via The Partner Sales B.V. website:

Functional cookies
The Partner Sales B.V places cookies that are necessary for the website to function properly and to provide a requested service. These cookies are used to store certain user and preference settings, to store any login data and to optimize the user-friendliness of the website.

Analytical cookies
The Partner Sales B.V uses analytical cookies, such as the cookies from Google Analytics, which collect information about the use of the website. This determines, among other things, the number of website visitors, the pages visited and the duration of their stay. The data collected is used to improve services and optimally match the content of the website to the wishes and needs of users.
The Partner Sales B.V has entered into a processor agreement with Google for the use of Google Analytics. This agreement ensures that the cookies of Google Analytics are set in the most privacy-friendly way. The Partner Sales B.V has not given Google permission to use information obtained through The Partner Sales B.V for other Google services.

Tracking or advertising cookies
Tracking cookies are cookies that collect data about the (internet) behavior of the user of the website. These tracking cookies are used to allow the user to make optimal use of our website. For example, these cookies are used to record information about the visit so that relevant information can be used for the user’s convenience during a subsequent visit by, for example, already filling in forms or offering advertisements that match the (search) profile of the user. user.

Disable cookies
Most browsers are set by default to accept cookies, but you can reset your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, it is possible that some functions and services on our and other websites will not function correctly if cookies are disabled in your browser.

Social media
On our website you can share information via social media, via the available social media buttons. The relevant social media can place cookies via these buttons. We have no influence on the use by those parties. They are themselves responsible for the use and provision of data obtained in this way. The privacy policy and general terms and conditions of the relevant social media apply to this use.
How long do we keep your data?
The Partner Sales B.V does not store your data for longer than necessary for the implementation of the agreements and in any case no longer than ten years after the agreement has been terminated, unless this is necessary to comply with a legal obligation to retain.

What rights do you have?
You must ensure that The Partner Sales B.V has the correct personal data. Via the e-mail address info@thepartnersales.com you can submit a written objection to the use of certain data by The Partner Sales B.V, or requests for access to, correction and / or deletion of your (personal) data. Upon written request, any corrections communicated by you will be processed. The Partner Sales B.V will respond to your request as quickly as possible, but within four weeks.

Complaints about the use of personal data can be directed to The Partner Sales B.V or to the Dutch Data Protection Authority.

How do we protect your personal data?
The Partner Sales B.V takes the protection of personal data
very seriously and takes appropriate physical, administrative, organizational
and technical measures to prevent abuse, loss, unauthorized access, unwanted
disclosure and unauthorized changes.

If you still have the impression that your data is not properly protected or there are indications of abuse, or if you want more information about the security of your personal data, contact The Partner Sales B.V via info@thepartnersales.com.

Amendments
We can change our privacy policy. We will adjust changes to
our privacy policy in this privacy statement. We therefore recommend that you
regularly review our current privacy statement with regard to changes.

Questions, comments, complaints
If you have any questions, comments or complaints as a result
of this privacy statement or about how The Partner Sales B.V handles your
personal data, you can contact us by email at info@thepartnersales.com.

 

Dutch

PRIVACY STATEMENT

The Partner Sales B.V.

Waarom dit privacy statement?

Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens omgaan. Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Wet bescherming persoonsgegevens, en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming, voorschrijft. In dit privacy statement willen wij je hierover nader informeren.

Toepasselijkheid privacy statement

In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verwerking van persoonsgegevens door of vanwege The Parter Sales B.V. en heeft alleen op het gebruik van persoonsgegevens van haar klanten en bezoekers van de website.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden, zoals bijvoorbeeld websites of apps waarnaar The Partner Sales B.V. op haar website en in haar mailingen naar verwijst. The Partner Sales B.V. adviseert het privacy beleid van deze derden op de betreffende websites te raadplegen.

Identiteit The Partner Sales B.V.

The Partner Sales B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en – met ingang van 25 mei 2018 – de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verzameling en verwerking van persoonsgegevens door of vanwege The Partner Sales B.V.

The Partner Sales B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70878153. The Partner Sales B.V. is gevestigd en kantoorhoudend in (1101GH) Amsterdam aan de Keienbergweg 100 en bereikbaar via het e-mailadres info@thepartnersales.com.

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens?

The Partner Sales B.V. kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

  • Direct van jou: bijvoorbeeld door een overeenkomst met ons aan te gaan, als je per e-mail, telefoon of schriftelijk contact opneemt met ons, of door je te abonneren op onze nieuwsbrief.
  • Via eigen website: voor onder andere de uitoefening, verbetering en registratie van onze dienstverlening verzamelen wij via onze website verschillende gegevens, onder meer door het gebruik van cookies.
  • Via derden: wij kunnen gebruik maken van de diensten van derden. Deze derden treden dan in opdracht van The Partner Sales B.V. op. Dit privacy statement is mede van toepassing op de gegevens die worden verzameld via deze derden, wanneer zij als verwerker voor The Partner Sales B.V. optreden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzameling van gegevens die niet in opdracht van The Partner Sales B.V. plaatsvindt. We verwijzen je in dit verband naar het privacy beleid van deze betreffende derden.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

The Partner Sales B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van The Partner Sales B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan The Partner Sales B.V. verstrekt. The Partner Sales B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Contact- en accountgegevens – zoals door jou verstrekte naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en inloggegevens.
  • Betalings- en factuurgegevens – indien je een overeenkomst met ons aangaat hebben wij voor de financiële afhandeling je bankgegevens nodig.
  • Website gegevens – zoals IP-adres, verkeer- en locatiegegevens en informatie over het gebruik van onze website(s).

Voor welke doeleinden verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

The Partner Sales B.V. gebruikt verkregen persoonsgegevens in eerste instantie ter uitvoering van de overeenkomst die wij sluiten met de klant in het kader van Consultancy en voor de interne administratie. Meer specifiek vragen wij je om jouw persoonsgegevens met ons te delen voor de volgende doeleinden:

  • Ten behoeve van het aangaan, onderhouden en verbeteren van de contractuele relatie met haar (potentiele) klanten, of voor het verbeteren van de diensten en producten.
  • Voor het toepassen en uitvoeren van wettelijke verplichtingen.

The Partner Sales B.V. kan nieuwsbrieven versturen per e-mail. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kun je gebruik maken van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hetgeen hierboven omschreven.

Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?

The Partner Sales B.V. kan je persoonsgegevens delen met aan The Partner Sales B.V. gelieerde ondernemingen, haar opdrachtgevers, onderaannemers (zoals verwerkers) die namens ons diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, leveranciers, overheidsinstanties en andere zakelijke relaties.

The Partner Sales B.V. kan gehouden zijn je gegevens te verstrekken vanwege een op The Partner Sales B.V. rustende wettelijke verplichting en/of naar aanleiding van verzoeken daartoe van autoriteiten.

The Partner Sales B.V. heeft hiervoor de nodige organisatorische en contractuele maatregelen genomen om te waarborgen dat de persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd in lijn met Europese en Nederlandse wetgeving.

Welke cookies plaatsen wij?

Onze website maakt gebruik van cookies, waarmee technische informatie wordt opgeslagen. Cookies zijn kleine informatiebestanden die een website op jouw apparaat achterlaat, waarmee jouw activiteiten binnen onze website gevolgd wordt. Het betreft bijvoorbeeld:

  • het IP-adres van de bezoeker;
  • de datum en tijd van het bezoek;
  • de URL van de verwijzende site (de site waarvan de bezoeker afkomstig is);
  • de op onze website bezochte pagina‘s;
  • informatie over de gebruikte browser (type en versie, besturingssysteem, etc.).

Technische informatie en cookies worden door ons gebruikt om jouw bezoek op de website te vergemakkelijken en de prestaties en gebruikerservaring van de website te optimaliseren. Cookies kunnen zowel door The Partner Sales B.V. zelf worden geplaatst als door andere partijen met wie The Partner Sales B.V. samenwerkt. Hieronder vind je een overzicht van soorten cookies die geplaatst worden via de The Partner Sales B.V. website:

Functionele cookies

The Partner Sales B.V plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website naar behoren te laten functioneren en een gevraagde dienst te leveren. Deze cookies worden gebruikt om bepaalde gebruikers- en voorkeursinstellingen te bewaren, eventuele inloggegevens op te slaan en om het gebruikersgemak van de website te optimaliseren.

Analytische cookies

The Partner Sales B.V maakt gebruik van analytische cookies, zoals de cookies van Google Analytics, waarmee informatie wordt verzameld over het gebruik van de website. Hiermee wordt o.a. het aantal websitebezoekers, de bezochte pagina’s en duur van hun verblijf vastgelegd. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoeften van de gebruikers.

The Partner Sales B.V heeft voor het gebruik van Google Analytics een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de cookies van Google Analytics op de meest privacy vriendelijke manier zijn ingesteld. The Partner Sales B.V heeft Google geen toestemming gegeven om via The Partner Sales B.V verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Tracking- of advertentiecookies

Tracking cookies zijn cookies die gegevens verzamelen over het (internet) gedrag van de gebruiker van de website. Deze tracking cookies worden gebruikt om de gebruiker optimaal gebruik te kunnen laten maken van onze website. Zo worden deze cookies gebruikt om informatie over het bezoek vast te leggen zodat relevante informatie bij een volgend bezoek voor het gemak van de gebruiker kan worden gebruikt door bijvoorbeeld het al invullen van formulieren of aanbieden van advertenties die passen bij het (zoek)profiel van de gebruiker.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Social media

Op onze website kun je informatie via social media delen, via de aanwezige social media knoppen. Via deze knoppen kunnen de betreffende social media cookies plaatsen. Op het gebruik door die partijen hebben wij geen invloed. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de verstrekking van gegevens die op deze manier worden verkregen. Op dit gebruik zijn het privacy beleid en de algemene voorwaarden van de betreffende social media van toepassing.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

The Partner Sales B.V bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten en in ieder geval niet langer dan tien jaar nadat de overeenkomst is beëindigd, tenzij dit noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht.

Welke rechten heb jij?

U dient er zelf voor te zorgen dat The Partner Sales B.V over de juiste persoonsgegevens beschikt. Via het e-mailadres info@thepartnersales.com kunt u schriftelijk bezwaar maken tegen gebruik van bepaalde gegevens door The Partner Sales B.V, of verzoeken om inzage in, correctie en/of verwijdering van uw (persoons)gegevens. Op schriftelijk verzoek zullen eventuele, door u medegedeelde correcties, worden verwerkt. The Partner Sales B.V zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten over het gebruik van persoonsgegevens kunnen gericht worden aan The Partner Sales B.V of aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

The Partner Sales B.V neemt de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus en neemt passende fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Mocht u toch de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van uw persoonsgegevens, kan contact worden opgenomen met The Partner Sales B.V via info@thepartnersales.com.

Wijzigingen

Wij kunnen ons privacy beleid wijzigen. Wijzigingen in ons privacy beleid zullen wij aanpassen in dit privacy statement. We adviseren daarom om met regelmaat ons actuele privacy statement te bestuderen ten aanzien van wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten

Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt naar aanleiding van dit privacy statement of over de wijze waarop The Partner Sales B.V omgaat met jouw persoonsgegevens, dan kun je per e-mail contact met ons opnemen via info@thepartnersales.com.